PERSZEPHONÉ BEST BUSINESS SOLUTIONS  

Kérjen másodvéleményt!

Szolgáltatásaink között szerepel az ún. másodvélemény adása. Ennek keretében könyvelőirodánk véleményt ad a más könyvelő szakértő által végzett munkafolyamatokról.

A másodvélemény kérése nem jelenti azt, hogy könyvelője rosszul végzi a dolgát vagy nem megbízható. Előfordulhat, hogy Ön nem rendelkezik információval a számviteli szolgáltatás minőségéről.

Ideális esetben a cég vezetője jó kapcsolatot ápol a könyvelőjével és elégedett a könyvelőiroda szolgáltatásaival. A könyvelő alapos, szakszerűen feldolgozza a kapott anyagot, elvégzi a havi és éves zárásokat, határidőre benyújtja a bevallásokat.

Amennyiben a másodvéleményünk a munkafolyamatok hibájára vagy valamely hiányosságára világít rá, segíthet elkerülni az esetleges adóhatósági szankcionálást illetőleg kialakítható a kívánt és helyes adózási- és számviteli gyakorlat.

Másodvéleményünk akkor is hasznos lehet, ha más könyvelőiroda szakértője által végzett munkafolyamatok az aktuális szabályok szerint történnek, mert pozitív véleményünk megerősíti ügyfeleinknek a könyvelő szakértő iránti bizalmát.

Véleményünket és állásfoglalásunkat írásban vagy szóban közöljük.

Könyvelőirodánk másodvélemény szolgáltatását eseti és átalánydíjas konstrukcióban is biztosítjuk. Igény esetén a könyvelőjével együttműködve dolgozunk, de az Ön kérésére diszkréten a könyvelője tudta nélkül mondjuk el Önnek véleményünket és tanácsainkat.