Tudásból karrier...

Az iskolákban frissen végzett hallgatók a munkaerőpiacon olyan elvárásokkal találkoznak, amelyeknek a kizárólag tanórákon elsajátított elméleti ismeretanyaggal nem biztos, hogy képesek megfelelni. Célunk, hogy a hallgatóink modellezett, életszerű körülmények között sajátítsák el a cégalapítást követő pénzügyi és számviteli általános ismereteket valamint gyakorlati teendőket. Tanirodánkban a hallgatók életszerű szimulációs feladatokat oldhatnak meg a számvitel és az adózás számtalan útvesztőjében.

Csapatunk több éves gyakorlattal végzi számvitel és pénzügy tantárgyak oktatását az alapoktól. Csoportos- és egyéni felkészítést vállalunk a felmerülő igényekhez igazodva. A számviteli és a pénzügyi ismeretek sajátos logikai rendszere miatt tűnhet bonyolultnak, de csak annak, aki még nem látja a logikáját.


Taniroda

Könyvelő irodánkban olyan gyakorlati ismeretek birtokába juthatsz, amely elősegíti a munkába állást!

Nem tudod? Tanuld meg!
Nem megy? Gyakorold!
Nem próbáltad még? Kezdj bele!
Ilyen egyszerű!

Miért válassz minket?

 A tanfolyam befejeztével igazolást és ajánlólevelet adunk mindenkinek, aki kéri, mely a munkakeresés során felhasználható!

Főbb feladatok:

Csoportos tanfolyam díja: 49.000Ft/fő. Az oktatás péntek délután és/vagy szombati napokon zajlik. (32óra)

Kedvezmények: regisztrált álláskeresőknek 15%, kisgyerekes (3 éves korig) szülőknek 15%, csoportos (min. 4fő) jelentkezés esetén 20%.